hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

ФОТО: Целото семејство Лазарови ги бодрат Кире и Филип

kire familija

Иако скоро секаде е така во Шпанија уште повеќе заради тоа што таму е нивниот дом, целото семејство Лазарови во националните бои и со македнското знаме дојдоа во Севиља да ја бодрат целата репрезентација, посебно Кирил и Филип Лазаров. Нивната мајка Милка, сопругата Љубица и младите Лана и Благојче обоени во црвено-жолто трепереа во текот на сите 60 минути, но на крајот како и целата нација се радуваа на првата победа на Македонија на 23 Светско првенство. Веројатно вака напнато ќе биде и на наредните четири меча во групата во Андалузија.

Share