evroins

logo-kmg

hummel Logo 160 

signiori

LIVESCORE.in
OFF

Познати тренерите и термините за ракометните школи на Кирил Лазаров

tr3

Новиот проект на капитенот на македонската ракометна репрезентација, Кирил Лазаров се ракометните школи низ цела Македонија, кои веќе почнаа со работа. Целта е сите ракометни таленти да имаат можност за работа и надградба во текот на целата година. Еве ги основните податоци за школите, нивните тренери и тренинзите во сите центри низ Македонија.

tr1

Скопје:
Тренер: Здравка Дамовска - (072/237-911)
Термини: ОУ „Блаже Конески" - Општина Аеродром
момчиња родени 2006/07 – среда 17:00, петок 20:00 и сабота 10:00 часот
девојчиња родени 2006/07 – понеделник 17:00, петок 17:00 и сабота 11:00 часот

Куманово:
Тренер: Катерина Николовска - (077/724-425)
Термини: Спортска сала – Куманово
Понеделник и петок 17:00 часот, вторник и четврток 11:00 часот
ДСУ „Киро Бурназ"- Куманово
Понеделник, среда и петок 19:00 часот
Спортска сала ОУ „Браќа Миладиновци" - Куманово
Сабота од 15:00 до 17:00 часот

tr2

Охрид:
Тренери: Наум Јамандиев (075/585-868 ) и Наташа Поповска Карче (070/331-414)
Термини:
Тренинзите ќе се одржуваат во спортските сали на ОУ „Глигор Прличев" и ОУ „Христо Узунов".

Струга:
Тренери: Дејан и Ѓоко Коцарески (078/432-286)
Термини:
Тренинзите ќе се одржуваат во спортскиот центар ТИМИ

Богданци/Стојаково:
Тренер: Лилјана Новоселска – Трпчевска (078/203-339)
Термини:
Тренинзите ќе се одржуваат во спортските сали на ОУ „Кирил и Методиј"
Среда, петок и сабота во Стојаково, а вторник, четврток и сабота во Богданци

tr4

Валандово:
Тренер: Олгица Танчева (071/395-399)
Термини:
Тренинзите ќе се одржуваат во спортската сала на „Филип втори Македонски"

Свети Николе:
Тренери: Иле Јанев и Илија Колев
Термини:
Тренинзите ќе се одржуваат во спортските сали на ОУ „Кирил и Методиј".

Моментално се работи во овие центри, а наскоро се очекува почеток со работа и во други градови. За подетални информации дополнително ќе бидете информирани.