hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

ВИДЕО: Митревски: „Оваа репрезентација е на вистинскиот пат„

nikolce za 19

По Борко Ристовски и неколку години помладиот Николче Митревски, од натпревар во натпревар созрева и веројатно во него нашата земја добива голема сигурност на голот. И покрај поразот од Данска, битолчанецот не тагуваше, напротив, веднаш со мислите се насочи кон Германија. „Мислам дека какви што се шансите на германците, такви се и нашите. Ние сме на вистинскиот пат. Ја остварувме нашата цел и сега во Барселона одиме да се обидеме да ја елиминираме Германија. Нема да биде нималку лесно, бидејќи го знаеме нивниот стил. Играат 6-0 одбрана, ни малку не се нежни и сигурно ќе ни создадат многу проблеми„ ни рече Митревски, кој конечно ја користи својата шанса, откако стручниот штаб му укажува доверба, напоредно со исто така одличниот Борко Ристовски.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Share