hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Интервјуа

15.03.2001 HRSport.net

www.hrsport
 
Загреб ќе биде меѓу најдобрите 4 во Европа

Откако по многу перипетии станавтe член на РК Бадел Загреб, кажете ни што всушност пресуди да станете дел од нашиот најпознат ракометен клуб?

"Бадел Загреб е голем ракометен клуб, кој многу добри резултати зад себе и тоа беше најважниот фактор кога јас ја донесов одлука за доаѓање во Загреб.

Повеќе...